Hôtel en Bulgarie (ESI)

 
Ligne fixe : 00.359.52.91.18.24
Fax. : 00359.52.91.17.97
Téléphone mobile : 00359 882 570 277
E-mail : kmariya@wriblay.fr
mi@esi-bulgaria.bg
dg@esi-bulgaria.bg
Skype : albimimi
miazadlieva-esibg
desislava.gerova1

Coordonnées GPS : N43 08.567 E27 56.369

Hotel Albiţia

Construit în 2009,  hotelul nou fermecător Albiţia este situat direct pe plaja Mării Negre, în ţinutul "Priboi" la sud de Varna şi numai  la 12 km de centrul oraşului. Designul modern şi interiorul elegant vă va face să vă simţiți ca acasă. Cu vedere la plajă şi în apropierea unei păduri mare de pini, locul oferă multe beneficii pentru sejurul dumneavoastră. Confortul şi liniştea ţinutului vă va ajuta să apreciaţi momentele de odihnă.

Hotelul oferă 16 camere duble cu  pat suplimentar pentru un copil şi 2 apartamente mari, pentru familii. Toate camerele şi apartamentele au vedere la mare şi sunt dotate cu aer condiţionat, baie cu cabină de duş, televizor cu canale franceze, acces gratuit la internet wireless, fen de pâr şi mini-bar. Micul dejun sub formă de bufet poate fi consumat  la restaurantul dotat cu  aer condiţionat şi  TV, sau pe terasa cu vedere la mare. La dispoziţia  dumneavoastră este disponibilă şi o parcare gratuită.

Personalul prietenos vorbind limbi străine, va depune toate eforturile pentru a transforma  sejurul dumneavoastră într-un moment de  relax. Aici, departe de oraşul plin de viaţă pe malul mării,  veţi profita de briza de vară placută, de aerul curat de seară parcă venit de  magia pădurii.

Amplasarea hotelului vă va permite să vă folosiți timpul liber pentru a vizita diverse atracţii culturale, istorice şi de agrement în "capitala maritimă" şi pentru cumpărături. O plaja cu nisip fin, jacuzzi în aer liber realizat în martie 2012, şi briza răcoritoare de pe terasă vor adăuga un farmec la vacanta dumneavoastră.

Cu un pic de noroc veţi putea vedea delfinii doar la 100 m de la plajă (din luna mai până în septembrie).
Descoperiţi o nouă destinaţie cu persoana iubita sau familia dumneavoastră.Avion

Voyage Air

Départ Stuttgart Allemand vers Varna Bulgare
ou
Départ Tours France vers Varna Bulgare
Aller-retour à partir de 190 €
Voyage Air (w-reservation)