Hôtel en Bulgarie (ESI)

 
Ligne fixe : 00.359.52.91.18.24
Fax. : 00359.52.91.17.97
Téléphone mobile : 00359 882 570 277
E-mail : kmariya@wriblay.fr
mi@esi-bulgaria.bg
dg@esi-bulgaria.bg
Skype : albimimi
miazadlieva-esibg
desislava.gerova1

Coordonnées GPS : N43 08.567 E27 56.369

Despre hotel

Hôtel ESI BulgariaHôtel ESI Bulgaria Terasse de l'hôtel Terasse de l'hôtel Terasse de l'hôtel Jacuzzi de nuit

Hotelul  fermecător Albiţia  este situat la sud de oraşul Varna, direct pe malul mării  la 10  metri de plajă.

Hotelul dispune de 16 camere duble cu  pat suplimentar pentru un copil şi două apartamente de familie. Toate camerele sunt pentru NEFUMĂTORI.

Vedere spre mare garantată din fiecare cameră şi apartament. Dotarea include baie cu cabină de duş, TV prin cablu, acces gratuit la internet, fen de păr, mini-bar şi  seif. Oferim utilizare gratuită de prosoape de plajă, halate şi snorkel (numai contra  unei garanţii).

Micul dejun  este în stil bufet suedez şi este servit de la ora 07.30 - 10.30 în restaurant cu aer condiționat, cu vedere la mare şi cu TV.


Jacuzzi de l'hôtelDouă jacuzzi în aer liber construite în luna martie 2012.
In apropiere de 20 m. şi 100 m. sunt situate două restaurante, care nu fac parte din hotel. Acestea oferă preparate din bucătăria tradiţională bulgară, dar tot aşa, preparate clasice, grătar, salate, pizza.


Sauna de l'hôtel Sauna de l'hôtelo saună

 

 


Multivan ESI Bulgaria (8 pers.)Posibilitate de a organiza transferuri la şi de la aeroport, preţ dus-întors  44  euro (până la 8 persoane).

Mise à disposition de vélos à l'hôtelÎnchirieri maşini.
Parcare gratuită şi  pază non-stop.
Animalele de companie nu se vor acceptă.


La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel La plage de l'Hôtel Terrasse de l'Hôtel Terrasse de l'Hôtel Terrasse de l'Hôtel Terrasse de l'Hôtel Terrasse de l'Hôtel Parking de l'Hôtel Entrée de l'Hôtel Entrée de l'Hôtel Notre équipe à votre service Hall accueil de l'Hôtel Hall accueil de l'Hôtel Hall accueil de l'Hôtel Hall accueil de l'Hôtel Une chambre double Une chambre double Tv dans la chambre Salle de restauration Salle de conférence Salle de restauration Salle de réunion Plan d'acces

Google Maps